Afdelingsuitje in Eindhoven

Wil je dit jaar een spectaculair afdelingsuitje organiseren in Eindhoven, een middag of avond waar je collega’s nog lang over napraten? Stop met zoeken! Bij Uitjesbureau Eindhoven vind je de leukste activiteiten om te doen met je team voor grote en kleine groepen. Wij zorgen voor leuke opdrachten vol sociale verbinding, teamwork en gezelligheid. Bekijk ons aanbod van verschillende afdelingsuitjes in Eindhoven op deze pagina en heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Organiseer een afdelingsuitje in Eindhoven

Een afdelingsuitje in Eindhoven is altijd een goed idee! Wist je dat een jaarlijks (of vaker) uitje met collega’s de teamspirit en het plezier op werk bevorderd? Daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Collega’s leren elkaar beter en op een andere manier kennen tijdens een afdelingsuitje, hierdoor staan ze vaker voor elkaar klaar op de werkvloer en ontstaan er ander soort gesprekken. Wij helpen je graag met de organisatie van een afdelingsuitje in Eindhoven. Wij weten als geen ander hoe veel werk er gaat zitten in de organisatie, planning en uitvoering en dit nemen wij je graag uit handen! Heb je ons diverse aanbod van verschillende activiteiten al bekeken? Op deze pagina geven wij je graag nog extra tips en leuke ideeën mee voor een geslaagd afdelingsuitje in Eindhoven. 

Leuke ideeën voor een afdelingsuitje

Wij willen je niet overspoelen met leuke ideeën voor een afdelingsuitje, maar op deze manier kun je overzicht bewaren én krijg je toch inspiratie en goede ideeën voor een afdelingsuitje voor jouw bedrijf. Onze afdelingsuitjes vinden plaats in het centrum van Eindhoven en worden altijd gestart in een sfeervolle horecalocatie. Wij werken samen met verschillende restaurants en evenementenlocaties in Eindhoven. Wij kennen de tofste plekken en weten precies welke locatie goed past bij jullie wensen. Wil je dit jaar uitpakken en echt een tof spel spelen? Kies dan voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. Wij zijn de enige aanbieder van de officiële Wie is de Mol game en hier zijn wij ontzettend trots op. In samenwerking met de makers van het tv-programma hebben wij een game ontwikkeld waarbij echte aspecten van het spel terugkomen. De altijd hilarische foto opdracht, bekende acteurs, de originele tunes en natuurlijk de spannende eindtest met vragen over de identiteit van de Mol. De Wie is de Mol game is een spel vol sensatie, spanning en sabotage. 

Speel je liever een luchtig spel? Misschien is het Hou van Holland dinerspel of de quiz dan iets voor jou en je collega’s. Een Hollandse avond vol gezelligheid, entertainment, lekkere hapjes en natuurlijk Hollandse meezingers. Wat weet jij van ons koude kikkerlandje? Ook bij dit afdelingsuitje komen de bekende spellen van het tv-programma voorbij. Het ‘Rad van Fortuin’, ‘Raad een lied of niet’ en ‘Geen Ja, Geen Nee’ mogen natuurlijk niet ontbreken! Dit beloofd een avond vol gezelligheid te worden.

Wil je ook nog andere afdelingsuitje bekijken? Bekijk hier ons aanbod van verschillende indoor en outdoor uitjes in Eindhoven.

Onze top 3 afdelingsuitjes

Escape dinner

Terwijl je jij en je collega’s van een overheerlijk driegangendiner genieten, spelen jullie aan tafel een zinderend ontsnappingsspel. Zijn de cryptische aanwijzingen aan jou besteed? Neem jij het team op sleeptouw? Of misschien ben jij de speler die de goede puzzelstukjes bij elkaar vindt en zo tot de oplossing van het spel komt. Iedere speler heeft verschillende kwaliteiten en die bundeling van krachten moet je zo goed mogelijk benutten. Samenwerking en goede communicatie zijn dan ook uiterst belangrijk om dit teambuilding uitje in Eindhoven tot een succesvol einde te brengen!   

Pubquiz

De Pubquiz als afdelingsuitje draait niet voor niets al jaren moeiteloos mee in de bovenste regionen van onze meest geboekte avonden. Onder het genot van een versnapering binden jullie in teams de strijd met elkaar aan: welk team blinkt uit in algemene kennis? Waarom wordt Eindhoven de Lichtstad genoemd? Welke Eindhovense nachtegaal won ooit het Eurovisie Songfestival? Zomaar wat voorbeeldvragen die voorbij kunnen komen. Bundel de krachten om tot succes te komen! De samenwerking binnen de teams maakt dit uitje zeer geschikt als teambuilding uitje.

Ontdek de Mol

Het Ontdek de Mol stadsspel in Eindhoven is een afdelingsuitje waarbij alles draait om vertrouwen. Wie zet zich echt in voor het team en het gezamenlijke doel en wie probeert de boel te saboteren? In elk team bevindt zich een Mol die de teamopdracht op geraffineerde wijze in de soep probeert te laten lopen. De teamopdracht is om zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen. De Mol probeert juist op geniepige wijze om dat bedrag zo laag mogelijk te houden. Lukt het jou om de Mol te ontmaskeren binnen je team? Ontdek het tijdens dit uitdagende afdelingsuitje.

afdelingsuitje organiseren in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie afdelingsuitje in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte afdelingsuitje in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Afdelingsuitje voor het goede doel in Eindhoven

Hoe fijn is het als je een afdelingsuitje kunt organiseren waarbij je ook nog eens een goed doel steunt? Dat kan met onze MVO-uitjes. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is op dit moment voor veel bedrijven van groot belang. Met onze MVO-uitjes steun je een goed doel door middel van een donatie van €5 euro per deelnemer van het spel. Het goede doel waar voor wordt gestreden wordt aan het begin van het spel gekozen door de teams. Onze Charity Stemwijzer helpt de deelnemers hierbij. Wil je meer weten over het afdelingsuitje Charity Escape? Wij hebben ook nog het Win voor de Voedselbank stadsspel, waarbij je verschillende opdrachten uitvoert om geld te verzamelen voor de Voedselbank in Eindhoven. Bij deze afdelingsuitjes strijd je niet tegen elkaar, maar juist mét elkaar!

Virtual reality afdelingsuitje in Eindhoven

Heb je wel eens een virtual reality game als afdelingsuitje gespeeld? Zo niet, dit moet je eens gedaan hebben! Het is zó tof om je in een compleet andere wereld te begeven waar alles mogelijk is. En heb je wel al eens een VR game gedaan, waarom niet gewoon nog een keer? Wij bieden twee verschillende VR games aan. Het La Casa de Papel dinerspel, waarbij je in de schoenen kruipt van de personages uit de Netflix serie. Daarnaast hebben wij ook ons eigen Virtual Reality Dinerspel. Deze game bestaat uit verschillende omgevingen met elk een ander thema. Speel de Weekend Millionaires quiz of ontsnap uit een mini escape room. Wil je meer weten over deze geweldige afdelingsuitjes met VR in Eindhoven? Klik op onderstaande button en ontdek!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen