Dinerspel in Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuke team activiteit met je collega’s in Eindhoven tijdens de zomer van 2024? Kies voor een dinerspel waarbij je tussen de rondes van een spannende game geniet van een heerlijk driegangendiner. Lekker uiteten in een gezellige horecalocatie is voor iedereen leuk en door een dinerspel te spelen breng je een beetje spanning en teamspirit mee. Wil je meer weten over onze dinerspellen in Eindhoven? Lees verder op deze pagina waarin we je alles vertellen over de leukste games aan tafel.

Speel een origineel dinerspel in Eindhoven

Bij Uitjesbureau Eindhoven boek je de leukste dinerspellen met verschillende thema’s. Onze dinerspellen worden altijd gehost door ervaren spelbegeleiders en entertainers. Het is hun hoofdtaak om een geweldige avond voor jouw gezelschap te verzorgen. Wist je dat al onze dinerspellen ook geboekt kunnen worden tijdens een lunch? De thema’s van onze games verschillen van virtual reality tot aan spannende moordspellen waarbij je in de schoenen stapt van rechercheur. Een dinerspel wordt altijd gespeeld in een horecalocatie met besloten ruitme. Op deze manier kan je samen met je collega’s ongestoord genieten van een heerlijk driegangendiner én een uitdagend spel.

Kies een dinerspel met een passend thema

Bij Uitjesbureau Eindhoven organiseren wij al ruim 24 jaar verschillende, succesvolle teambuilding activiteiten voor bedrijven. Als je voor een dinerspel kiest, kies je voor culinair genieten in combinatie met een spannende game. Onze dinerspellen bestaan uit verschillende thema’s. Kies je voor een ontspannende quiz zoals het Pubquiz dinerspel of het Hou van Holland dinerspel? Tijdens deze quizzen in Eindhoven staat gezelligheid en teambuilding bovenaan. Wanneer je toch wat meer de spanning wil opbouwen kun je kiezen voor ons Escape Dinner, waarbij je moet ontsnappen door middel van het oplossen van verschillende opdrachten en raadsels. Al onze dinerspellen worden in teams gespeeld. Werk goed samen met je teamgenoten en kom tot de oplossing. Wie weet eindig jij straks wel op het podium en neem je de hoofdprijs in ontvangst! Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils!

Onze top 3 dinerspellen

Moorddiner in Eindhoven

Het Moorddiner is een personeelsuitje in Eindhoven met een spannend en een ontspannend gedeelte! Er is een moord gepleegd en het is aan jou en je collega’s de lastige opdracht om deze zaak op te lossen! Door middel van een rollenspel, een script en kostuums moet jouw team de puzzelstukjes bij elkaar zien te vinden om deze raadselachtige moord op te lossen. Tussen het oplossen van de case door geniet je samen van een overheerlijk driegangendiner.

Charity Dinner game eindhoven

De Charity Dinner Game is een dinerspel dat het maatschappelijkmet het culinaire verenigt. Samen met je collega’s ga je heerlijk dineren en daarnaast speel je een spannend spel, waarmee een goed doel wordt gesteund. Een dinerspel waarbij een goed doel wordt gesteund noemen wij een MVO-bedrijfsuitje. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onze Charity Dinner Game in Eindhoven is een personeelsuitje dat alleen maar winnaars kent! Ga jij de strijd aan voor het goede doel?

Monopoly Streets dinerspel

We hebben allemaal weleens het beroemde bordspel Monopoly gespeeld, maar deze keer kun je dit klassieke spel in het echt spelen. Welk team grijpt de macht in de roerige Eindhovense vastgoedwereld? Geld, macht, samenwerking en creativiteit zijn je instrumenten om de tegenstanders te slim af te zijn. Verover gewilde straten en pleinen van Eindhoven zoals het Stratumseind en De Rechtestraat door het volbrengen van opdrachten. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner in twee restaurants.

Dinerspellen en themadiners in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje en dinerspel in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte dinerspel in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Ontdek de Mol dinerspel Eindhoven

Tijdens het Ontdek de Mol dinerspel in Eindhoven zit er in elk team een Mol die de boel probeert te saboteren. De Mollen worden vooraf ingelicht en ontvangen een uitgebreide uitleg met tips en tricks bij welke opdrachten zij het beste kunnen saboteren. Naast de spannende en uitdagende opdrachten die worden gespeeld aan tafel, genieten jullie ook van een heerlijk driegangendiner dat wordt geserveerd tussen de rondes van het spel. Het Ontdek de Mol dinerspel belooft een avond vol met samenwerking en gezelligheid te worden, maar ook list, bedrog, infiltratie en sabotage. Wie van je collega’s speelt er een ondeugend spelletje? Of ben jij zelf aangewezen als Mol? Ontdek het tijdens dit geweldige dinerspel in Eindhoven.

Virtual Reality Dinerspel in Eindhoven

Dit dinerspel in Eindhoven ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de wereld van VR en speel uitdagende teamopdrachten met en tegen elkaar. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes tijdens dit virtuele bedrijfsuitje. Het VR spel bestaat uit vijf unieke omgevingen, waarin je verschillende spellen speelt en met collega’s praat en strijd. Iedereen tegelijkertijd! Het ene moment sta je in het middelpunt van de belangstelling tijdens het ‘VR Dining Weekend Millionaires’ en het andere moment doe je mee aan de Olympische Spelen. Jouw avatar zit namelijk met je collega-avatars in het Nederlandse bobsleeteam en gaat natuurlijk voor goud.  

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen