Groepsuitje in Eindhoven

Organiseer je een groepsuitje in Eindhoven voor je collega’s? Dan ben je bij Uitjesbureau aan het juiste adres. Via deze pagina maak je kennis met onze verschillende groepsuitjes, teambuilding activiteiten en andere inspirerende teamuitjes voor grote groepen in Eindhoven. Wil je meer informatie over een groepsuitje wat je tegenkomt? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Groepsuitje in Eindhoven organiseren

Ben je met je collega’s plannen aan het maken om een leuk groepsuitje in Eindhoven te organiseren? Wat een goed idee! Ontdek samen de stad Eindhoven en kom achter gezellige pleintjes die je nog nooit eerder zijn opgevallen, gebouwen waar je nog niks over wist en leuke restaurants die je weer op je lijstje kunt zetten om door te geven aan je vrienden. Onze ervaren event managers kunnen je alles vertellen over de verschillende groepsuitjes die wij aanbieden voor grote en kleine groepen. Eindhoven staat bekend als culturele design stad, maar het is ook een stad bomvol geschiedenis. Iedereen denkt dat Eindhoven z’n naam ‘Lichtstad’ te danken heeft aan Philips, maar wist je dat in Eindhoven veel eerder de eerste luciferfabriek van Nederland stond? Daar komt de naam Lichtstad eigenlijk vandaan! Wil je meer van dit soort weetjes over Eindhoven ontdekken? Boek een onze groepsuitjes en ontdek deze stad samen met je collega’s.

Leuke groepsuitjes ideeën in Eindhoven

Bij Uitjesbureau Eindhoven inspireren wij je graag met leuke ideeën voor groepsuitjes met collega’s. Gaan jullie liever een outdoor of indoor activiteit doen met elkaar? Onze groepsuitjes starten altijd in een horecalocatie in het centrum van Eindhoven, wij hebben niet onze eigen locaties. Heb je gekozen voor een stadsspel? Dan ga je na de introductie en speluitleg naar buiten in teams om verschillende opdrachten te voltooien. Bij alle opdrachten staat teambuilding en samenwerking centraal. Leuke outdoor groepsuitjes zijn bijvoorbeeld Escape City, Geheimen van Eindhoven en Wie is de Mol | The Official Game. Elk spel heeft een ander verhaal en doel en daarom zit er voor elke groep collega’s altijd wel iets tussen!

Wil je toch liever een indoor game in Eindhoven spelen? Bekijk dan eens onze dinerspellen en quizzen. Deze indoor games kunnen georganiseerd worden op verschillende locaties, zelfs bij jullie op kantoor of een favoriete horecalocatie bij jullie in de buurt. Onze dinerspellen variëren in verschillende thema’s en categorieën. Wat dacht je van het Moorddiner? Een spannende game aan tafel waarbij iedereen in een personage kruipt inclusief script en kostuums. Aan jullie de taak om de moordenaar te vinden. Wil je liever een ontspannen quiz spelen? Bekijk dan eens onze traditionele Pubquiz of de themaquiz Hou van Holland. Met onze quizzen in Eindhoven heb je gegarandeerd een geslaagde én hilarische avond! Wil je meer informatie over de opties voor een groepsuitje in Eindhoven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze top 3 groepsuitjes

La Casa de Papel Eindhoven

Het La Casa de Papel bedrijfsuitje in Eindhoven is een uitdagende teambuilding game in virtual reality. Op deze spannende avond in Eindhoven kruipen jullie in de huid van de hoofdpersonages uit de mateloos populaire Netflixserie La Casa de Papel. Jouw team probeert de Koninklijke Munt in Spanje te infiltreren met als doel om zelf bankbiljetten te drukken. Lukt het jouw team om de oplossingen te vinden? Ondertussen geniet je ook nog van een heerlijk driegangendiner.

Walking dinner eindhoven

Het groepsuitje Walking Dinner in Eindhoven is een combinatie van een heerlijke stadswandeling met tussendoor een gezellig diner! Samen met je collega’s maak je onder begeleiding van onze stadsgids heerlijke wandelingen door het veelzijdige Eindhoven. Tussen de wandelingen door geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurantsDe Walking Dinner is een perfecte combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten!

Win voor de voedselbank

Dit maatschappelijk verantwoorde groepsuitje in Eindhoven kent alleen maar winnaars. Samen met je collega’s speel je een mooi bedrag bij elkaar om de Voedselbank Eindhoven een flinke steun in de rug te geven. Jullie spelen een uitdagend stadsspel en doen tegelijk iets heel goeds voor de samenleving. De opdrachten die jullie uitvoeren hebben te maken met de Voedselbank. Wij doneren 5 euro per deelnemer aan het einde van dit groepsuitje. Dat noemen wij pas winnen!

groepsuitje op maat in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte groepsuitje in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Virtual reality groepsuitjes in Eindhoven

Wil je tijdens een groepsuitje even ontsnappen van de realiteit en binnenstappen in een andere wereld? Dat kan met onze virtual reality groepsuitjes in Eindhoven. Wij bieden twee verschillende VR games aan, namelijk ons Virtual Reality dinerspel en La Casa de Papel Dinero. Bij beiden games wordt er gebruik gemaakt van virtual reality en krijgt iedereen een VR-bril, koptelefoon en een controler. Bij de standaard VR-game zijn er zes verschillende werelden waar de spellen in gespeeld worden. Je speelt tegen elkaar, maar ook met elkaar waardoor het teambuilding element terugkomt. Ben je fan van de populaire Netflix serie La Casa de Papel? Dan is deze VR-game misschien wat voor jou! Elk team krijgt één VR-bril en elk personage uit het team moet opdrachten in de virtuele wereld verbinden met de opdrachten uit de ‘echte’ wereld. Teamwork en goede communicatie is dus noodzakelijk bij dit dinerspel in Eindhoven.

Sportieve groepsuitjes in Eindhoven

Met een sportief groepsuitje in Eindhoven creëer je de perfecte balans tussen sportief bezig zijn met je collega’s en leuke teambuilding activiteiten. Tijdens onze sportieve groepsuitjes staat gezonde strijd en teamwork centraal. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs, veiligheid staat voorop! Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin in verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in een park zoals het Philips van Lenneppark of het Genderpark? Onze Sportdag kan natuurlijk ook georganiseerd worden op een eigen locatie, zoals bijvoorbeeld de parkeerplaats bij het kantoor. Uiteraard krijgt de winnaar van de dag een mooie prijs mee naar huis!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen