online bedrijfsuitje

Online bedrijfsuitjes zijn heel populair en zorgen voor een hoop gezelligheid vanaf je eigen bureau, kantoor of huiskamer. Wil je een online bedrijfsuitje organiseren? Bij Uitjesbureau Eindhoven hebben we een ruim aanbod van verschillende online activiteiten die garant staan voor teambuilding. Wij bieden online teamuitjes aan voor grote groepen en kleinere groepen. Laat ons je wensen weten en wij organiseren met elkaar een geweldige online teamactiviteit voor jou en je collega’s.

Online bedrijfsuitje organiseren?

Wil je een bedrijfsuitje regelen voor je collega’s, maar wil je dit graag als een online bedrijfsuitje organiseren? Bij Uitjesbureau Eindhoven hebben we de tofste online bedrijfsuitjes met spanning, grappige thema’s en zelfs op maat gemaakte virtuele teambuilding activiteiten! Een bedrijfsuitje is in onze ogen heel belangrijk om het teamgevoel te versterken en ook om in een andere omgeving weer de connectie met elkaar aan te gaan. Laat ons weten wat je wensen, behoeften en doelen zijn voor jullie online bedrijfsuitje en wij gaan met elkaar aan de slag om een geweldige dag voor jullie te organiseren.

Leuke online bedrijfsuitjes

Heb je jezelf al verdiept in online bedrijfsuitjes of heb je geen idee waar je uit kunt kiezen? Wij helpen je graag op weg en geven je een aantal tips die je kunt meenemen in je zoektocht naar een virtuele teambuilding activiteit. Ga je voor een gezelligheids quiz die alle deelnemers individueel spelen of kies je voor een game waarbij alle deelnemers in teams samen moeten werken om tot de oplossing te komen? Bij alle online teamuitjes die wij aanbieden is er een professionele entertainer die vanuit onze studio zorgt voor genoeg entertainment en gezelligheid. Alle techniek wordt van A t/m Z door ons geregeld! Wil je meer informatie over onze online bedrijfsuitjes? Neem dan contact met ons op.

Onze top 3 online bedrijfsuitjes

Healthy WALK TOGETHER

De Healthy Walk Together Eindhoven is een personeelsuitje op afstand. Het houdt in dat jij en je collega’s niet fysiek bij elkaar zijn, maar toch samen een activiteit ondernemen. Dit uitje is dus perfect geschikt voor internationale organisaties. Waar alle deelnemers zich ook op de wereld bevinden: iedereen kan meedoen. Elke deelnemer wandelt individueel een eigen route in de eigen omgeving. Samen gezond aan de wandel, maar dan anders!

GEZELLIGSTE ONLINE PUBQUIZ

Deze personeelsactiviteit is voor elk bedrijf geschikt, maar zeker voor grote bedrijven met werknemers die overal verspreid zijn. Met het virtuele personeelsuitje Online Pubquiz kun je toch samen iets leuks doen. Iedereen speelt vanaf zijn of haar eigen laptop. Tijdens de quizrondes passeren uiteenlopende onderwerpen de revue zoals sport, wetenschap, politiek, geschiedenis en muziek. De algemene kennis wordt flink op de proef gesteld.

UNDER PRESSURE ONLINE

Tijdens dit online bedrijfsuitje in Eindhoven ontdekken jullie een tijdbom op kantoor! Aan jou en je collega’s de taak om die onschadelijk te maken. De tijd tikt door en niet bepaald in je voordeel. Weet jij samen met je collega’s door goede samenwerking de bom binnen de tijd te ontdekken en onschadelijk te maken? Deze zinderende online teambuildingsgame wordt gespeeld via Zoom of Teams. Samenwerking en goed overleg zijn de sleutels tot succes.

online bedrijfsuitje organiseren

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online bedrijfsuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online bedrijfsuitje op maat

Wil je iets anders en kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken, zodat jullie het perfecte online bedrijfsuitje krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Online Pubquiz met enkel vragen die gaan over je collega’s of bedrijf? Geen enkel verzoek is te gek voor ons!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen