online teambuilding

Wil je een online teambuilding bedrijfsuitje via Teams of Zoom organiseren? Een uitje op afstand is de ideale manier om een personeelsuitje te organiseren waarbij iedereen vanuit huis of een andere locatie mee kan doen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van de leukste online teambuilding uitjes. Bekijk ons aanbod hier!

online personeelsuitje organiseren?

Willen jullie tijdens een online personeelsuitje lekker ontspannen en lachen of ga je voor actie en sensatie? Het belangrijkste tijdens een online teambuilding spel is verbinding met je collega’s. Met onze online personeelsuitjes ga je op afstand met elkaar samenwerken, dit is een uitdaging, maar door goed naar elkaar te luisteren gaat dat helemaal goed komen. Onze online teamactiviteiten dragen bij aan een positievere sfeer op de werkvloer. Ook als je thuis werkt. Ben je gek op bekende TV-programma’s zoals Hou van Holland en Deal or No Deal? Dan is onze Grote Online TV Quiz Show helemaal iets voor jou! Wil je liever de kast opgejaagd worden tijdens het personeelsuitje? Onze online game Under Pressure biedt deze mogelijkheid. Lukt het jou en je teamgenoten om binnen de tijd de bom onschadelijk te maken?

Virtuele teambuilding

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor virtueel teambuilding uitje je wil boeken voor jou en je collega’s? Er is veel keuze en daarom kan het soms lastig zijn een knoop door te hakken. Wil je graag meer informatie over een bepaald online teamuitje of wil je even sparren over de mogelijkheden en je laten inspireren door onze event managers? Laat het ons weten! Samen komen we tot een leuk online personeelsuitje op afstand. Wil je liever een live personeelsuitje op afstand organiseren? Kies dan voor een van onze stadsspellen in Eindhoven!

Onze top 3 online teamuitjes

Under pressure - the explosive game

De opdracht tijdens dit spannende online-spel is helder: ontdek als eerste team de bom en knip de juiste kleur draad door om de bom onschadelijk te maken. Via de app worden de instructies en opdrachten gedeeld. De app registreert alle handelingen en resultaten. De opdrachten van het spel bevatten serieuze hersenkrakers en uitdagende opdrachten. Het videomateriaal maakt de beleving van het spel zeer realistisch. Weet jouw team de bom te ontdekken en onschadelijk te maken binnen de gestelde tijd van 75 minuten?

gezellige online pubquiz

Geen tijd of mogelijkheid om fysiek bij elkaar te zijn, maar toch samen een leuk spel op afstand spelen met je collega’s? Dat kan! Speel onze gezellige Online Pubquiz! Dit spel kan vanaf elke locatie op de globe worden gespeeld. Een laptop en een internetverbinding is alles wat je nodig hebt. De hamvraag tijdens dit bedrijfsuitje is: Hoe staat het met jouw algemene kennis? Het is zelfs mogelijk om je eigen quizvragen te bedenken en zo de quiz te personaliseren. Na elke quizronde maakt onze quizmaster de tussenstand bekend.

grote online tv quiz show

Speel samen met je collega’s de leukste online quiz van EindhovenEen quiz vol interactie en spanning waarbij verschillende bekende TV-quizformats voorbijkomen. Dit alles onder de enthousiaste leiding van onze quizmaster. Tijdens de Grote Online Quiz TV Show komen bekende, populaire programma’s als ‘Ik Hou van Holland’, ‘De Slimste Mens’ en ‘Deal or No Deal’ voorbij. En natuurlijk kunnen ook de beroemde koffertjes van ‘Miljoenenjacht’ niet ontbreken! Welk team gaat er met de hoofdprijs vandoor?

online teambuilding

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie online bedrijfsuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte online personeelsuitje in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online personeelsuitje op maat

Wil je iets anders dan wat wij op onze website aanbieden of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en laat je inspireren door onze ervaren event managers. Wij kunnen ook een online spel voor jullie op maat maken zodat jullie het perfecte online personeelsuitje ervaren. Zelfs tijdens onze online uitjes staat teambuilding bovenaan. Het is ook mogelijk om vragen over jullie bedrijf of organisatie te verwerken in onze quizzen. Hierdoor geef je een persoonlijke draai aan het spel, waardoor er meer verbinding kan ontstaan. Geen enkel verzoek is te gek voor ons! Wil je toch liever een live bedrijfsuitje? Bekijk hier alle bedrijfsuitjes.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen