Personeelsuitje in Eindhoven

Ben je bezig met de organisatie van een personeelsuitje voor jouw afdeling in Eindhoven? Een dag waar je met je collega’s eropuit gaat en even niet met dagelijkse werkzaamheden bezig hoeft te zijn? Bij Uitjesbureau ben je aan het juiste adres. Wij organiseren een personeelsuitje voor jouw team dat helemaal aansluit bij jullie wensen en ideeën. Wij hebben ruim 22 jaar ervaring in de organisatie, maar ook in de planning en productie van verschillende personeelsuitjes. Heb je ons aanbod al bekeken of heb je vragen over een bepaald bedrijfsuitje? Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Boek een personeelsuitje in Eindhoven

Eindhoven is dé designhoofdstad van Nederland en daarom is dit de perfecte locatie om een leuk personeelsuitje te organiseren! Wij bieden verschillende indoor en outdoor activiteiten aan die je kunt ondernemen met je collega’s. Ontdek culturele weetjes over Eindhoven met een van onze stadsspellen. Tijdens een stadsspel wandel je door het centrum van Eindhoven en voltooi je samen met je teamgenoten diverse opdrachten. Bij al onze personeelsuitjes staat teambuilding centraal. Wist je dat wij ook personeelsuitjes op maat organiseren? Wil je meer informatie over een van onze uitjes, neem contact met ons op en wij helpen je graag om een leuke activiteit te organiseren voor je collega’s in Eindhoven. 

Leuke activiteiten voor een personeelsuitje in Eindhoven

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje in Eindhoven? Kijk niet verder! Bij Uitjesbureau ben je aan het juiste adres als het gaat om uitdagende en vernieuwende personeelsuitjes. Wij zijn de enige officiële aanbieder van het Wie is de Mol bedrijfsuitje en deze game hebben wij in samenwerking met de producent IDTV gemaakt. Alleen bij ons vind je dus de originele spellen, tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de eindtest met 10 vragen over de identiteit en het doen en laten van de Mol! Wil je liever een sportieve middag organiseren voor je collega’s? Wat dacht je van het altijd uitdagende Expeditie Robinson. In teams strijd je tegen elkaar en voer je verschillende mentale én fysieke proeven uit. Het enige verschil met het tv-programma is dat je nu niet op een onbewoond eiland zit! Uithoudingsvermogen, samenwerking en communicatie zijn van belang tijdens dit uitdagende personeelsuitje in Eindhoven! Ga je liever voor een meer ontspannen middag? Bekijk ook eens onze dinerspellen in Eindhoven, wie weet zit er wat voor je tussen.

Onze top 3 personeelsuitjes

Escape city eindhoven

Escape City is een actief personeelsuitje in de binnenstad van Eindhoven waarbij ontspanning en spanning op een leuke manier samenvloeien. Door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen moet jouw team zien te ontsnappen uit het bruisende centrum van Eindhoven. Een sociaal, spannend en actief personeelsuitje waarbij samenwerking en overleg van essentieel belang is. Dat maakt dit ontsnappingsspel uitermate geschikt is als teambuilding uitje in Eindhoven.

hou van holland dinerspel

Tijdens het Hou van Holland dinerspel als personeelsuitje in Eindhoven speel je samen met je collega’s de bekende spellen van het Tv-programma ‘Ik Hou van Holland’. Plezier staat voorop, maar tussen alle vrolijkheid door, strijden de teams natuurlijk ook voor de felbegeerde eindzege! De combinatie van heerlijk met elkaar dineren en tussendoor een gezellig spel spelen bezorgt jou en je collega’s gegarandeerd een geweldige avond! Wie weet er het meest over ons koude kikkerlandje?

Geheimen van eindhoven

Tijdens dit personeelsuitje ontdekken de deelnemers steeds meer interessante weetjes over Eindhoven. Waarom wordt Eindhoven eigenlijk de Lichtstad genoemd? Wat bedoelen Eindhovenaren met ‘Het Kasteel van Eindhoven’ in een stad zonder kastelen? Hoe noemen jongeren hun stad in straattaal? Goede samenwerking is de sleutel tot succes en stiekem is het ook goed voor de teambuilding. Een spannend, leerzaam en gezellig personeelsuitje in de stad van het licht!

Organiseer een personeelsuitje in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie personeelsuitje in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte personeelsuitje in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Arrangementen in Eindhoven als personeelsuitje

Wij hebben verschillende samengestelde dag arrangementen in Eindhoven die geweldig zijn om samen met je collega’s te doen. Wat dacht je van een dagje cultuur snuiven in Eindhoven tijdens het arrangement Cultureel Eindhoven? Dit arrangement bestaat uit een museumbezoek naar keuze, een stadsspel en een afsluitende borrel of diner. Een complete dag gevuld met leuke dingen doen met je collega’s, wie wil dat nou niet? Wil je het arrangement liever uitbreiden met een overnachting in een geweldig boetiek hotel in Eindhoven? Dat kan met ons weekend arrangement, waarbij je vrij bent om de dag in te delen zoals je zelf wil! Samen met onze event manager kijk je naar de mogelijkheden op de gewenste data. Wij organiseren de leukste bedrijfsarrangementen in Eindhoven!

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Eindhoven

Met een maatschappelijk verantwoord personeelsuitje in Eindhoven heb je niet alleen een gezellige middag met je collega’s, maar steun je ook nog eens een goed doel! Ga met een voldaan gevoel naar huis aan het einde van deze dag. Wij hebben verschillende personeelsuitjes waarbij mens, dier, milieu en duurzaamheid voorbij komt. Wil je een bijdrage leveren aan de Voedselbank in Eindhoven? Kies dan voor het stadsspel Win voor de Voedselbank. Speel uitdagende opdrachten en zamel zoveel mogelijk geld in. Met een MVO bedrijfsuitje doneren wij van Uitjesbureau Eindhoven ook een bedrag van 5 euro per persoon aan het gekozen goede doel!

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen