Geniet van Cultureel Eindhoven

» Uitje » Geniet-van-cultureel-eindhoven

arrangement teambuilding

Leer de culturele kant van Eindhoven kennen tijdens dit dag arrangement. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de hoogtepunten van de Lichtstad. De gids vertelt je alles over de interessante geschiedenis en het minstens zo interessante heden van Eindhoven. Uiteraard staat er op deze dag vol cultuur ook een museumbezoek en een leuk spel op het programma. Een leerzame dag voor mensen die Eindhoven nog niet zo goed kennen, maar ook de echte Eindhovenaar zal nog het nodige over de stad komen te weten!   

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Dag arrangement Geniet van Cultureel Eindhoven

Tijdens dit culturele dag arrangement kom je erachter wat voor een veelzijdige stad Eindhoven eigenlijk is. Onze Eindhovense stadsgids legt uit hoe een kleine stad van slechts een paar duizend inwoners, in rap tempo uitgroeide tot de grote bruisende stad die het nu is. De gids neemt je mee langs bijzondere en historische plekken van Eindhoven en heeft daar beeldende verhalen bij. Zo komt de geschiedenis van Eindhoven ook echt tot leven! Na de wandeling, een museumbezoek naar keuze en een uitgebreide lunch is het tijd voor een stadsspel in het centrum van Eindhoven.

Hoe ziet het bedrijfsuitje Geniet van Cultureel Eindhoven eruit?

De deelnemers verzamelen op een centrale plek in Eindhoven en vanaf daar neemt onze stadsgids jullie mee door de veelzijdige binnenstad. Een museumbezoek ontbreekt natuurlijk tijdens dit culturele personeelsuitje! Eindhoven telt veel uiteenlopende musea. Afhankelijk van de culturele interesse van de deelnemers kan bijvoorbeeld het Van Abbe-Museum voor moderne kunst, het beroemde futuristische Evoluon, het Philipsmuseum of het DAF-museum bezocht worden. Het is maar een greep uit het brede culturele aanbod van Eindhoven. Na het museumbezoek is het tijd voor een uitgebreide lunch bij een sfeervolle horecalocatie. Nadat de lunch geeft de entertainer een introductie en speluitleg over het gekozen stadsspel.

Wij bieden een ruime keuze aan van spannende en uitdagende stadsspellen, zoals bijvoorbeeld de Wie is de Mol Game, Escape City of Monopoly Streets. Tijdens zo’n stadsspel gaan de deelnemers in teams de binnenstad van Eindhoven in om verschillende opdrachten uit te voeren. De opdrachten variëren van kennisvragen tot opdrachten die in teamverband volbracht moeten worden.

Misschien zijn jullie wel even klaar met wandelen en actief bezig zijn en valt de keuze op een gezellige indoor activiteit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de altijd gezellige Pubquiz, de Hou van Holland quiz of de hilarische Ranking Your Colleagues quiz. Dit dag arrangement kan zo actief, spannend of juist ontspannend gemaakt worden als je maar wil!

Offerteaanvraag

Dit personeelsuitje wordt geheel op maat samengesteld. Laat ons weten hoe de dag eruit moet zien, dan zorgen wij ervoor dat jij en je collega’s een onvergetelijke dag ervaren! Dit culturele arrangement kan desgewenst ook worden uitgebreid met een diner of een borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit uitje is behalve in Eindhoven ook te boeken in andere grote steden zoals Breda, Den Bosch en Arnhem.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen