Teamuitje in Eindhoven

Wat voor soort teamuitje lijkt je leuk om te doen in Eindhoven? Je leert je collega’s pas echt goed kennen tijdens een teambuilding activiteit buiten werktijden om. Beleef samen met je collega’s onvergetelijke momenten. Ga er lekker op uit met elkaar zonder de drukte en stress van de werkvloer. Wil je weten wat voor verschillende teamuitjes wij aanbieden in Eindhoven? Lees verder op deze pagina en ontdek leuke tips voor de perfecte teamactiviteit met collega’s!

Organiseer een teamuitje in Eindhoven

Het is ontzettend belangrijk om eens in de zoveel tijd een teamuitje te organiseren voor je collega’s. Met een teamuitje in Eindhoven versterk je de onderlinge band, laat je de werkstress op kantoor en klets je bij met je collega’s. Je leert elkaar op een andere manier kennen en dit heeft vaak een positieve invloed wanneer je elkaar weer treft op de werkvloer. Wat voor soort teamuitje past het beste bij jouw team van collega’s? Laat ons weten met welke doelstelling het uitje wordt georganiseerd en wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Of het nu gaat om teambuilding, elkaar beter leren kennen of gewoon voor de gezelligheid, wij hebben voor elke doelstelling een geschikt teamuitje. Onze ervaren event managers kennen de leukste plekken van Eindhoven en adviseren je graag over de mogelijkheden. Wij gaan met alle liefde aan de slag om een teamuitje te organiseren!

Originele teamuitjes in Eindhoven

Kies je voor een indoor of outdoor teamuitje in Eindhoven? In de herfst en winter kies je misschien sneller voor een indoor activiteit zoals een leuke quiz of een dinerspel. In het voorjaar of zomer wil je waarschijnlijk lekker naar buiten en kies je sneller voor een outdoor activiteit zoals een stadsspel. Beiden opties bieden leuke mogelijkheden en teambuilding aspecten aan. We geven je graag een paar tips voor leuke teamuitjes in Eindhoven. Wat dacht je van het La Casa de Papel dinerspel waarbij je in virtual reality de Spaanse Munt moet overvallen? Deze unieke game wordt gespeeld in teams waarbij je moet samenwerken om uit handen te blijven van de Spaanse politie. Terwijl je dit teamuitje speelt geniet je ook nog eens van een heerlijk driegangendiner in een gezellige horecalocatie in Eindhoven. Ga je er toch liever op uit om meer van het centrum van Eindhoven te ontdekken? Dan is ons stadsspel Geheimen van Eindhoven misschien wel wat voor jullie! Tijdens dit stadsspel wandel je door het centrum van de lichtstad en ontdek je door middel van het voltooien van diverse opdrachten steeds nieuwe weetjes over Eindhoven. Aan het einde van dit teamuitje zijn alle deelnemers experts als het gaat om weetjes over Eindhoven. Ben je er nog niet helemaal over uit welk teamuitje het beste past bij jouw team? Neem contact met ons op voor verschillende mogelijkheden, wij helpen je graag! 

Onze top 3 teamuitjes

Ranking your colleagues quiz

Stille wateren kunnen diepe gronden hebben, daar kom je achter tijdens dit vrolijke teamuitje in Eindhoven. Tijdens het Ranking your Colleagues Quiz teamuitje in Eindhoven komt een ieders ware aard naar boven. Precies zoals bij het bekende Tv-programma Ranking the Stars gaan jullie elkaar rangschikken aan de hand van uiteenlopende stellingen. Hoe schat jij je collega’s in bij bepaalde situatiesMisschien heb je sommige collega’s al jaren verkeerd ingeschat, of zij jou. Er blijft weinig onbesproken tijdens dit hilarische personeelsuitje in Eindhoven! 

De grote tv quiz show eindhoven

Tijdens De Grote TV Quiz Dinershow zit je niet lekker ontspannen voor de TV, maar ben je opeens deelnemer in verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Je kunt je niet verschuilen achter een zak chips en een drankje, want je doet nu zelf mee! Jij bent aan de beurt, het komt nu op jouw parate kennis aan! Weet jij het vanaf je luie stoel altijd beter tijdens De Slimste Mens of bij Deal or No Deal? Dan mag je het nu laten zien! Tussen de gangen van het heerlijke diner door spelen jij en je collega’s in verschillende rondes de bekende Tv-spellen.

Sportdag voor bedrijven

In elk bedrijf en op elke school zijn er gradaties in de sportiviteit van collega’s of medestudenten. Iedereen heeft een andere invulling van sportief zijn. Daarom stemmen wij het niveau van de spelactiviteiten dusdanig af dat de activiteiten voor iedereen te doen zijnzonder dat er mensen aan de zuurstoftank hoeven. Deze teambuilding dag moet voor iedereen leuk zijn. De sportdag voor bedrijven en scholen in Eindhoven biedt een uitstekende mix tussen inspanning en ontspanning. Ga jij de strijd aan met je collega’s in Eindhoven?

Boek een teamuitje in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification of serious gaming teamuitje in Eindhoven

Wat is gamification eigenlijk? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook zeer geschikt als teamuitje in Eindhoven. Die technieken toepassen in de echte wereld, is waar dit bedrijfsuitje over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Ben je op zoek naar een leuke introductie game voor nieuwe medewerkers? Bekijk dan eens onze Onboarding game voor nieuw personeel. Tijdens deze business game worden nieuwe medewerkers op een fijne manier geïntroduceerd binnen de organisatie. Geef je nieuwe personeel extra aandacht door deze game te boeken als teamuitje!

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen