Gamification: Onboarding Scenario Eindhoven

» Uitje » Gamification-onboarding-scenario-eindhoven

gamification

Wil je je nieuwe medewerkers op een leuke manier welkom heten bij hun nieuwe werkplek? Tijdens de Gamification: Onboarding Scenario in Eindhoven leren nieuwe medewerkers het bedrijf op een unieke manier kennen! Dit is weer eens wat anders als een standaard welkomstpraatje. De medewerkers maken op een actieve manier kennis met het bedrijf door middel van het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten. Deze kennismaking dag geeft nieuwe medewerkers een originele introductie tot hun nieuwe werkvloer, collega’s en de bedrijfscultuur.

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Introductiedag voor nieuwe medewerkers in Eindhoven

In grote organisaties waar veel mensen werken en het verloop soms groot is, kan het als nieuweling extra moeilijk zijn om je draai te vinden. Het is belangrijk dat nieuwe medewerkers een goede eerste indruk krijgen van de organisatie. Tijdens de Gamification: Onboarding Scenario in Eindhoven leert het nieuwe personeel het bedrijf, de nieuwe collega’s en de bedrijfscultuur op een originele en interactieve manier kennen.

Wat kun je verwachten van Onboarding Scenario in Eindhoven?

Tijdens deze introductiedag in Eindhoven wordt het zakelijke met het informele gecombineerd. De dag staat voornamelijk in het teken van het verwelkomen van de nieuwe medewerkers. De nieuwkomers leren op een originele en interactieve wijze hun nieuwe werkgever, de collega's en de bedrijfscultuur kennen. Via een tablet krijgen de deelnemers uiteenlopende vragen en opdrachten die te maken hebben met hun nieuwe werk. Denk hierbij aan kennisvragen over het bedrijf of foto- en video opdrachten, maar bijvoorbeeld ook een warm welkomstwoord van de CEO. Op deze dag maken de nieuwe medewerkers op een leuke manier kennis met het bedrijf en de collega’s waar zij mee gaan samenwerken. Door jarenlange ervaring weten wij dat zo’n welkomst dag een geweldige manier is om nieuwe collega’s te laten integreren op de werkvloer!

Offerteaanvraag

Ben je nog op zoek naar een leuke introductiedag voor nieuwe medewerkers in Eindhoven? Kies voor Gamification Onboarding Scenario! De dag is geheel op maat samen te stellen en desgewenst uit te breiden met bijvoorbeeld een lekkere lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje is behalve in Eindhoven ook te boeken in andere grote steden zoals bijvoorbeeld Breda, Den Bosch en Utrecht. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator/coach 
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
  • Prijsuitreiking 
  • Geschikt voor elke locatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen