Gamification in Eindhoven

Pas door middel van gamification, business games of serious gaming in Eindhoven nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Het spelen van business games in Eindhoven is zeer geschikt om te werken aan de teambuilding en de connectie tussen de werknemers naar een hoger niveau te tillen.

Gamification training in Eindhoven als bedrijfsuitje

Wat is gamification in Eindhoven eigenlijk? Gamification is een zakelijke training waarbij je spelelementen gebruikt om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook zeer geschikt als bedrijfsuitje in Eindhoven. Bij gamification staat gedrag stimuleren centraal. Gamification is geen spel, het is veel meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken én aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor Serious Gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar jouw specifieke vraagstuk en/of branche.

Wist je dat gamification op het werk de productiviteit van werknemers boost met maar liefst 40%?

De kracht van gamification in Eindhoven is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Business games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Op deze pagina vind je een overzicht van business games voor bedrijven die wij verzorgen in Eindhoven. Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaalde game? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

gamification bedrijfsuitjes in Eindhoven

Ranking your buzz-ness

Een business game in Eindhoven met collegas waar jouw personeel zijn of haar ongezouten mening mag geven. Wil jij weten hoe je personeel over de organisatie denkt? Iedere deelnemer krijgt vooraf een vragenlijst die ingevuld moet worden. De antwoorden worden gebruikt als input voor de quiz. Sta jij open voor de eerlijke commentaren van je personeel? Het ‘ranken’ maakt dat de opzet los en ontspannen is, maar de deelnemers worden wel aangemoedigd om hun eerlijke mening te geven.

Walk the talk - kernwaarden

Tijdens het Walk the Talk gamification teamuitje leren de werknemers op een originele manier meer over de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. Tijdens dit spel gaan alle teams de binnenstad van Eindhoven in, om samen met de collega’s creatieve en uitdagende opdrachten uit te voeren. Kom tot nieuwe inzichten en verbeter de werkwijze van jouw organisatie aan de hand van deze business game in Eindhoven. De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat is jouw visie daarop? Ontdek het met je teamgenoten.

Digital escape room Eindhoven

Tijdens de Digital Escape room worden de deelnemers in teams verdeeld. Binnen negentig minuten moet jouw team zien te ontsnappen uit de Digital Escape Room. Terwijl jij en je teamgenoten van alles bedenken om te ontsnappen tikt de klok rustig door en dit is niet in je voordeel! Overleg samen met je teamgenoten om tot de oplossing te komen en wees creatief in je denken. Na negentig zinderende minuten weten we welk team zich tot ware ontsnappingskunstenaars van Eindhoven hebben gekroond! 

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving. Wil je vrijblijvend een offerte opvragen? Wij proberen binnen 24 uur te reageren op jouw verzoek!

Introductie voor nieuwe medewerkers in Eindhoven

Ben jij klaar voor je nieuwe baan in Eindhoven? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game richt zich specifiek op de mensen die komen, en is een geweldige introductie voor nieuwe medewerkers. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen. In deze op maat gemaakte training voor bedrijven maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen