Gamification: Walk the Talk Eindhoven

» Uitje » Walk-the-talk-gamification-eindhoven

gamification training

Tijdens het Walk the Talk gamification uitje leren de werknemers op een originele manier meer over de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf. Tijdens dit spel gaan alle teams de binnenstad van Eindhoven in, om samen met de collega’s creatieve en uitdagende opdrachten uit te voeren. Kom tot nieuwe inzichten en verbeter de werkwijze van jouw organisatie aan de hand van deze business game in Eindhoven.

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Kom tot nieuwe inzichten tijdens Walk The Talk in Eindhoven 

Hoe kijk je als medewerker van een organisatie naar de missie, visie en kernwaarden van het bedrijf? Dat is de centrale vraag tijdens dit bedrijfsuitje in Eindhoven. Gamification Walk The Talk is een actief en uitdagend personeelsuitje waar zowel de ervaren rotten als de nieuwe medewerkers wat van opsteken. In teams van 3 tot 5 personen gaan de deelnemers het centrum van Eindhoven in, voorzien van een tablet en plattegrond. De teams worden gegidst door het GPS-signaal op de tablet. Tijdens de route komen de deelnemers verschillende obstakels en opdrachten tegen. Alle handelingen worden opgeslagen: de foto-en video opdrachten, de quizvragen over het bedrijf en natuurlijk vragen over de Lichtstad Eindhoven.

Wat kun je verwachten van Gamification Walk The Talk in Eindhoven?

De deelnemers van dit personeelsuitje verzamelen op een afgesproken locatie in de veelzijdige binnenstad van Eindhoven. Dat kan in een gezellige horecalocatie of bij een andere gewenste locatie in de stad zijn. Na de introductie en speluitleg worden de teams bekend gemaakt en kan het spel beginnen! Op dat moment weet je nog niet wat je allemaal te wachten staat. De enige zekerheid die je hebt is dat jouw team zich zo snel mogelijk naar het eerste punt moet begeven dat verschijnt op de kaart in de tablet. 

Welke kernwaarden vertegenwoordigt het bedrijf eigenlijk? Wat weten jij en je collega’s daarvan? De kernwaarden zijn belangrijk voor de organisatie, maar wat is jouw visie daarop? Hoe denk jij daar als individu over en hoe verhoudt zich dat tot de gedachten van de andere teamleden? Dit alles wordt vastgelegd in verschillende foto/video-opdrachten die de teams moeten uitvoeren. Terwijl jij en je teamgenoten daar druk mee bezig zijn ziet de begeleiding in het systeem alle input binnenkomen. 

Zodra de tijd op is keer je terug naar de startlocatie. Daar zien we welk team het er het beste vanaf heeft gebracht. Met een gespecialiseerde coach reflecteren we deze dag. Perfecte antwoorden bestaan niet, het is juist de bedoeling om een discussie starten zodat iedereen daarvoor zichzelf over na gaat denken. De bedoeling is dat de kernwaarden gaan leven binnen jouw team! 

Als dat gelukt is, dan is de missie van de dag geslaagd!

Nu wil je natuurlijk graag concrete voorbeelden zien, dus hierbij een klein tipje van de sluier: 

  • Missie en principes vormen samen de visie van een bedrijf. Welke van de twee is volgens jouw team het belangrijkst en waarom? 
  • Wat versta jij onder kernwaarden en waarom? Motiveer je verhaal in een videoboodschap van maximaal 30 seconden 

Offerteaanvraag

Wil je jouw medewerkers meer bewust maken van de kernwaarden van jullie organisatie? Kies voor dan voor onze Walk The Talk Gamification in Eindhoven om het personeel op een unieke en interactieve manier kennis te laten maken met je bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit bedrijfsuitje kan behalve in Eindhoven ook in andere grote steden worden geboekt zoals bijvoorbeeld in Utrecht, Breda en Den Bosch.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Persoonlijk intake gesprek
  • Begeleiding door een gecertificeerde trainer/coach
  • Originele afsluitende presentatie
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

3.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen