De Duurzaamste Mens | Educatieve game Eindhoven

» Uitje » De-duurzaamste-mens-educatieve-game-eindhoven

humor quiz teambuilding

Ontdek een vernieuwend educatief groepsuitje in Eindhoven: "De Duurzaamste Mens". Een dynamisch spel dat teams uitdaagt om samen duurzaamheid te verkennen, te leren en te vieren. Een transformerende ervaring die inspireert, verbindt en motiveert voor een duurzamere toekomst.

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p.

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Educatief Groepsuitje de Duurzaamste Mens

Dit teamuitje in Eindhoven is een innovatief concept dat de typische teambuilding-ervaring verandert in een opwindend avontuur vol ontdekkingen en bewustwording. Dat is precies wat "De Duurzaamste Mens" biedt - een frisse kijk op teamuitjes die organisaties en hun werknemers inspireert om duurzaamheid te omarmen op een boeiende en toegankelijke manier. In plaats van de gebruikelijke teambuildingsactiviteiten, introduceert "De Duurzaamste Mens" een dynamisch spel dat draait om het verkennen van duurzaamheid op een interactieve en uitdagende manier. Met elementen die doen denken aan het populaire TV-programma "De Slimste Mens", nodigt dit spel teams van werknemers uit om samen te werken, hun kennis te testen en nieuwe inzichten op te doen over duurzaamheid.

Wat is er te verwachten van de Duurzaamste Mens

Het gaat niet alleen om het winnen van de titel "Duurzaamste Mens" van de organisatie, maar ook om de reis die je samen met je collega's maakt. Van het onderzoeken van de impact van jullie levensstijl tot het verkennen van duurzame oplossingen voor alledaagse problemen, "De Duurzaamste Mens" laat zien dat duurzaamheid niet saai hoeft te zijn, maar juist inspirerend en uitdagend kan zijn. Maar het gaat niet alleen om competitie en kennis. Het gaat ook om het vieren van de kleine successen en het aanmoedigen van elkaar om stappen te zetten naar een duurzamere toekomst. Zelfs als je niet als winnaar uit de bus komt, kun je nog steeds bijdragen aan het spel door het publiek te vertegenwoordigen in een interactief raadspel. En voor organisaties die nog een stap verder willen gaan, biedt "De Duurzaamste Mens" tal van mogelijkheden voor aanpassing en uitbreiding. Van het toevoegen van extra uitdagingen tot het betrekken van externe experts, er zijn talloze manieren om het spel aan te passen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw organisatie.

Kortom, "De Duurzaamste Mens" is niet zomaar een spel - het is een transformerende ervaring die teams inspireert, verbindt en motiveert om samen te werken aan een duurzamere toekomst. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en laat je verrassen door dit vernieuwende en verfrissende spelconcept!

Offerteaanvraag

Deze Sustainability Game in Eindhoven is een uitstekende keuze voor een bedrijfsuitje, waarbij je nieuwe talenten van je collega's kunt ontdekken en de creativiteit binnen je team kunt verkennen door het uitvoeren van de vragen en opdrachten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelbegeleiding  
  • Bijhorende spelmaterialen 
  • Tablet per team
  • Prijsuitreiking 
  • Educatieve teambuilding
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2.5 uur

33.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

t/m 20 personen € 795,00
21 t/m 40 personen € 39,50 p.p.
41 t/m 75 personen € 37,50 p. p.
76+ personen € 33,50 p.p.
Prijzen excl. btw

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen