Teambuilding in Eindhoven

Zorg voor een betere connectie tussen collega’s met een leuke teambuilding activiteit in Eindhoven. Wij weten welke teamuitjes werken en hoe je de teambuilding naar een hoger niveau kunt brengen door middel van leuke activiteiten. Grenzen op zoeken met je collega’s, er volledig voor gaan en natuurlijk genieten, daarmee bereik je het ultieme doel. Wil je meer weten over onze teambuilding activiteiten in Eindhoven? Bekijk deze pagina en heb je vragen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze ervaren event managers helpen je graag bij het vinden van een geschikte activiteit voor jouw team.

Kies voor een leuke teambuilding dag in Eindhoven

Is het dit jaar aan jou en je collega’s van de feestcommissie om een leuke teambuilding activiteit te organiseren in Eindhoven voor jouw team, de afdeling of het hele bedrijf? Wij weten als geen ander hoe veel werk er bij de organisatie van een event komt kijken en daarom hebben wij onszelf hierin gespecialiseerd. Zoek dus niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende uitdagende outdoor citygames maar ook spannende indoor dinerspellen en quizzen. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van teambuilding uitjes weten wij precies wat werkt. Bij al onze bedrijfsuitjes staat teambuilding centraal, dus het maakt niet uit waar je uiteindelijk voor kiest, samenwerking, communicatie en plezier komt terug in alle spellen die wij aanbieden. Geef ons je wensen door en onze ervaren event managers geven je graag advies en denken met je mee. 

Ideeën voor teambuilding met collega’s in Eindhoven

Ons assortiment barst van de leuke teambuilding activiteiten in Eindhoven en we geven je graag een paar tips. Ons doel is om succesvolle teambuilding activiteiten te organiseren die goed aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Wij combineren de leukste teamuitjes en opdrachten met jullie doelstellingen en wensen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt! Voor elk doel, elke wens en ieder budget is er wel een leuke activiteit te vinden binnen ons aanbod. Zoals eerder vermeld bestaan al onze bedrijfsuitjes en teamuitjes uit teambuilding activiteiten. Wil je lekker door het centrum van Eindhoven wandelen en terwijl je de game speelt genieten van de buitenlucht? Dan zijn onze stadsspellen zeer geschikt. Met een stadsspel ga je in teams op pad en voer je diverse opdrachten uit. Leuke ideeën voor een stadsspel zijn bijvoorbeeld Monopoly Streets of het spannende Penoze. Blijf je liever binnen bij een sfeervolle horecalocatie? Bekijk dan onze dinerspellen en quizzen voor de mogelijkheden voor een indoor teambuilding uitje.

Onze top 3 teambuilding uitjes

Expeditie Robinson eindhoven

Op deze teambuilding dag in Eindhoven stappen jij en je collega’s in de grote schoenen van de deelnemers van het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Op welke collega’s kun je bouwenDe deelnemers krijgen verschillende opdrachten die fysiek en mentaal uitdagend zijn en waarmee zij grote resultaten moeten zien te behalen. Goede samenwerking, overleg en creatief denken zijn de sleutels tot succes om de opdrachten goed te volbrengen en zo de felbegeerde winst te pakken. Laat zien hoe sterk jullie teamgeest is!

Wie is de mol eindhoven

Tijdens dit spannende en actieve personeelsuitje in Eindhoven stappen jullie zelf in de schoenen van de deelnemers van Wie is de Mol. Wij hebben dit unieke stadsspel in samenwerking met IDTV ontwikkeld. Uitjesbureau is de enige partij die de originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mag gebruiken voor dit personeelsuitje. Zijn jij en jouw teamgenoten in staat om de Mol te betrappen? Ontdek het tijdens het Wie is de Mol bedrijfsuitje in Eindhoven.

Pubquiz dinerspel eindhoven

Het organiseren van pub quizzen voor bedrijven behoort al jaren tot een van onze populairste personeelsuitjes. De avond wordt nóg leuker wanneer er ook nog een heerlijk driegangendiner bij wordt geserveerd! De quiz wordt tussen de gangen van het diner door gespeeld. Jullie algemene kennis wordt stevig op de proef gesteld aan de hand van welbekende Pubquiz thema’s als actualiteit, literatuur, muziek, film, geschiedenis en sport. Er is ook een mogelijkheid om een quizronde met eigen vragen door te geven.

Teambuilding activiteit op maat in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding activiteit in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s de perfecte teambuilding activiteit in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Indoor teambuilding activiteiten in Eindhoven

Ontdek elkaars kennis en kwaliteiten tijdens een indoor teambuilding game in Eindhoven. Een dinerspel of een leuke quiz waarbij de algemene kennis flink op de proef wordt gesteld. Onze indoor bedrijfsuitjes worden altijd georganiseerd in een horecalocatie in Eindhoven met een besloten ruimte. Hierdoor kunnen jullie in alle rust genieten van het spel zonder met andere gasten rekening te houden. Dinerspellen variëren in verschillende thema’s en categorieën. Ga je voor Hollandse gezelligheid tijdens het Hou van Holland dinerspel of kies je voor spanning en sensatie tijdens het Moorddiner? De keuze is helemaal aan jullie en onthoud, bij alle games komt teambuilding naar voren! Je kunt ook eens kiezen voor een dinerspel met een maatschappelijk doel zoals de Charity Dinner. In teams strijd je voor het door jullie gekozen goede doel. Wist je dat wij bij al onze dinerspellen een bedrag van €25,- overmaken naar een goed doel naar keuze? Op deze manier steun je altijd een organisatie waar jullie achter staan!

Sportieve teambuilding activiteiten in Eindhoven

Voor veel mensen is sporten een moment van ontspanning. Hoe fijn is het om alle medewerkers een dag uit te laten razen tijdens verschillende sportieve activiteiten in Eindhoven en daarmee heerlijk te ontspannen? Onze sportieve teambuiding activiteiten zijn geschikt voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat de spellen worden aangepast naar jullie wensen. Onze Sportdag voor bedrijven en scholen is bijvoorbeeld perfect als introductiedag voor nieuwe studenten of medewerkers. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende activiteiten zoals Beachvolleybal, Springzakken en Waterrace. Dit belooft een heerlijke, ontspannen en sportieve dag te worden! Ga je liever voor een sportieve teambuilding activiteit? De Zeskamp is hier helemaal geschikt voor. Een dag vol uitdagende en spectaculaire activiteiten staan voor je klaar als jullie kiezen voor dit teamuitje in Eindhoven.

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen