Bedrijfsfestival of bedrijfsevenement Eindhoven

» Uitje » Bedrijfsfestival-of-bedrijfsevenement-organiseren-in-eindhoven

arrangement bedrijfsfeest

Hoe tof is het om je eigen bedrijfsfestival te organiseren? Een festival zoals jij het wilt: een dancefestival, een foodfestival of een cultureel festival. Jij mag het zeggen! De organisatie is geheel onze taak. Wij verzorgen deze geweldige dag in Eindhoven voor jou en je collega's tot in de puntjes!  

Inclusief

  • Unieke locatie in Eindhoven
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Een compleet verzorgd bedrijfsfestival in Eindhoven

Het werk bestaat op deze dag even niet. Even stoom afblazen en lekker genieten met je collega’s. Er is geen ‘to do’-list. Het enige wat jij en je collega’s moeten doen tijdens dit personeelsuitje in Eindhoven is er een plezierige middag of avond van maken. De mogelijkheden voor een bedrijfsfestival zijn eindeloos. Sky is the limit! Vertel ons wat voor soort dag jij in gedachten hebt en dan stellen wij aan de hand van jouw input het bedrijfsfestival van je dromen in Eindhoven samen!

Het seizoen en het weer zijn natuurlijk altijd een factor om rekening mee te houden in ons soms toch best wel koude of regenachtige landje! Over de locatie, indoor of outdoor, denken we daarom graag met je mee. Eindhoven heeft verschillende geweldige locaties om een bedrijfsfestival te organiseren. Mocht je zelf een mooie locatie in gedachte hebben, dan kunnen we daar natuurlijk ook naar kijken.

We bekijken dus samen hoe de dag wordt ingevuld. Welk soort festival past het beste bij jouw bedrijf en het team? Wat voor mensen werken er binnen jouw bedrijf? Aan de hand van alle gegeven input stemmen wij het thema, de activiteiten, de muziek en het eten geheel af op de wensen. Wij gaan voor een bruisend festival met alles erop en eraan, precies zoals jullie het graag willen! We garanderen in elk geval dat alle deelnemers een onvergetelijke dag in Eindhoven zullen hebben! 

Laat je inspireren

Heb je interesse om zo’n fantastisch bedrijfsfestival te laten organiseren voor jouw bedrijf in Eindhoven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Een bedrijfsfestival is behalve in Eindhoven ook te boeken in andere grote steden van Nederland zoals Breda, Den Bosch of Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Eindhoven
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen