Kerst- en winteruitjes in Eindhoven

Ben je van plan om een bedrijfsuitje in Eindhoven te organiseren voor het winterseizoen van 2023/2024? Geniet van de betoverende straten en parken van Eindhoven, zelfs als het wat kouder is. Op deze pagina stellen we graag onze favoriete uitjes voor de kerst en winter aan je voor, zowel binnen als buiten. Wil je deelnemen aan een interactief dinerspel, of heb je liever een verfrissende wandeling om de frisse lucht op te snuiven en deel te nemen aan een uitdagend stadsavontuur in het hart van Eindhoven? De keuze is aan jou!

een indoor bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven

Ben je op zoek naar een indoor bedrijfsuitje in Eindhoven voor de kerst en winter in 2023/2024? De winterse sfeer is gearriveerd, en dat betekent dat het tijd is voor gezellige en warme bedrijfsuitjes in sfeervolle horecagelegenheden in Eindhoven. Versterk, verbind en motiveer jouw team tijdens een van onze teambuildingsactiviteiten in Eindhoven. Geniet van een voortreffelijk driegangendiner terwijl je meedoet aan een amusant dinerspel. Wil je het dinerspel nog specialer maken door het te combineren met een betoverende overdekte rondvaart door de schilderachtige kanalen van Eindhoven? Laat ons je wensen weten, en wij van Uitjesbureau zullen het met plezier voor je regelen! 

onze top 3 kerst- en winteruitjes

Op zoek naar een bedrijfsuitje voor de kerst en winter in Eindhoven? Kies voor gezelligheid met een dinerspel in een sfeervolle horecagelegenheid. Tijdens zo’n dinerspel in Eindhoven geniet je van een voortreffelijk driegangendiner terwijl je deelneemt aan een boeiend of komisch spel. Liever wat meer actie? Opteer dan voor een tablet stadsspel door het winterse landschap van Eindhoven. Tijdens jullie teamuitje kunnen jullie de prachtige pleinen, grachten en bezienswaardigheden van Eindhoven verkennen. Of toch op zoek naar een zomers bedrijfsuitje? Bij ons is er voor ieder wat wils! 

Escaper dinner room Eindhoven

Terwijl jullie een heerlijk driegangendiner geserveerd krijgen, spelen jullie een spannende escape game in Haarlem. Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding. 

DE GROTE TV QUIZ DINERSHOW

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest het afgelopen weekend? Dan is dit dinerspel in Haarlem zeker iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Dit is je kans! Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv.  

Virtual reality dinerspel

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje terwijl je geniet van een heerlijk diner in Haarlem? Dit diner ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de virtuele wereld en speel uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor worden misleid. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes. Lukt het jullie om de opdrachten succesvol te voltooien?

bedrijfsuitjes in Haarlem

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje tijdens de winter in Haarlem? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Haarlem te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer bedrijfsuitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
 niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in alle seizoenen en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Escape city in eindhoven

Escape City Haarlem is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Haarlemse grachten, steegjes en straatjes? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Monopoly streets diner spel

Een bedrijfsuitje in Haarlem waarbij je alle bekende gebouwen en straten gaat veroveren. Klinkt dat als een leuke activiteit voor jou en je collega’s? Kies dan voor het Monopoly Streets dinerspel als bedrijfsuitje. Lukt het jou en je teamgenoten om de bekende Sint-Bavokerk, het Teylers Museum en De Waag te bemachtigen? Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jij en je teamgenoten in de gevangenis? Daar zal het eten vast minder lekker smaken…

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen