Typisch Eindhoven

Het decor van Eindhoven is geweldig voor een leuk teamuitje met je collega’s. Eindhoven staat bekend als Lichtstad, maar ook als designhoofdstad van Nederland. Jaarlijks wordt de Dutch Design Week georganiseerd in verschillende plekken in de stad. Eindhoven bestaat uit verschillende wijken en buurten, met elk z’n eigen charme. Wil je Eindhoven ontdekken tijdens een leuk teamuitje met je collega’s? Bekijk ons aanbod voor typisch Eindhovense uitjes en vraag een offerte aan!

Organiseer een teamuitje in Eindhoven

Ben je bezig met de organisatie van een leuk teamuitje in Eindhoven? Wat dacht je van een typisch Eindhovens bedrijfsuitje met je collega’s? Eindhoven staat natuurlijk bekend als Lichtstad, maar deze mooie stad in Brabant heeft nog veel meer te bieden! Wist je trouwens dat Eindhoven de naam Lichtstad niet (helemaal) te danken heeft aan Philips, maar aan de eerste luciferfabriek? In 1870 werd deze fabriek geopend, ruim 20 jaar voordat Philips bestond en gloeilampen ging produceren! Wil je nog meer van dit soort leuke weetjes over Eindhoven ontdekken? Tijdens onze stadsspellen en quizzen kom je achter leuke en interessante verhalen die je anders naar Eindhoven laten kijken! Wil je graag een hele dag of misschien zelfs een weekend met je collega’s spenderen in de Lichtstad? Bekijk eens onze verschillende arrangementen. Wij bieden vooraf samengestelde arrangementen aan, maar het is ook mogelijk om zelf je dag in te delen. Laat ons weten waar je over na zit te denken en samen kijken wij graag naar de mogelijkheden. Wil je samen met je collega’s Eindhoven nog beter leren kennen? Dan is het stadsspel Geheimen van Eindhoven een leuk teamuitje voor jou en je collega’s. Wil je meer weten over onze typisch Eindhovense stadsspellen? Wij geven je leuke tips op deze pagina! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze top 3 typisch Eindhovense uitjes

Stadswandeling met dinerspel

De stadswandeling leidt jou en je collega’s langs de meest bijzondere plekken van Eindhoven, een stad die vanaf het begin van de 20e eeuw in rap tempo uitgroeide tot de grote stad die het nu is. Eindhoven heeft een hele interessante geschiedenis, waar onze stadsgids jullie van alles over gaat vertellen. Behalve de stadswandeling staat er ook een heerlijk driegangendiner én een uitdagend stadsspel of een dinerspel op het programma. Een gezellig, actief en informatief personeelsuitje met collega’s in Eindhoven! 

Escape city Eindhoven

Escape City is een actief personeelsuitje in de binnenstad van Eindhoven waarbij ontspanning en spanning op een leuke manier samenvloeien. Door middel van het oplossen van opdrachten, clues, codes en kennisvragen moet jouw team zien te ontsnappen uit het bruisende centrum van Eindhoven. Een sociaal, spannend en actief personeelsuitje waarbij samenwerking en overleg van essentieel belang is. Dat maakt dit ontsnappingsspel uitermate geschikt is als teambuilding uitje in Eindhoven. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Cultureel Eindhoven arrangement

Leer de culturele kant van Eindhoven kennen tijdens dit dag arrangement. De stadsgids leidt jou en je collega’s rond langs de hoogtepunten van de Lichtstad. De gids vertelt je alles over de interessante geschiedenis en het minstens zo interessante heden van Eindhoven. Uiteraard staat er op deze dag vol cultuur ook een museumbezoek en een leuk spel op het programma. Een leerzame dag voor mensen die Eindhoven nog niet zo goed kennen, maar ook de echte Eindhovenaar zal nog het nodige over de stad komen te weten!   

Teamuitjes in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in, wij streven naar een reactie binnen 1 werkdag.

nog meer typisch Eindhovense teamuitjes

Wie is de Mol eindhoven

Tijdens dit spannende en actieve personeelsuitje in Eindhoven stappen jullie zelf in de schoenen van de deelnemers van Wie is de Mol. Wij hebben dit unieke stadsspel in samenwerking met IDTV ontwikkeld. Uitjesbureau is de enige partij die de originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mag gebruiken voor dit personeelsuitje. Zijn jij en jouw teamgenoten in staat om de Mol te betrappen?

Walking dinner Eindhoven

Walking Dinner in Eindhoven is een combinatie van een heerlijke stadswandeling met tussendoor een gezellig diner! Samen met je collega’s maak je onder begeleiding van onze stadsgids heerlijke wandelingen door Eindhoven. Tussen de wandelingen door geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurantsDe Walking Dinner is een perfecte combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten!

Monopoly streets dinerspel

Tijdens het spannende en actieve groepsuitje Monopoly Streets met diner zijn jij en je collega’s ineens grote spelers in de Eindhovense vastgoedwereld. Tussen alle spannende momenten door geniet je van een overheerlijk driegangendiner. Tussen de gangen van het diner door krijgt jouw team opdrachten, waarmee jullie de meest gewilde straten en pleinen van Eindhoven in bezit kunnen krijgen. 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen