Weekendarrangement voor bedrijven in Eindhoven

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-eindhoven

arrangement teambuilding

Combineer het nuttige met het gezellige tijdens dit weekendarrangement in Eindhoven. Naast de geplande vergaderingen en workshops ga je tijdens dit weekend ook gezellig met je collega’s dineren en samen een leuke activiteit doen. Een actief weekend in de Lichtstad waarbij jouw team dichter bij elkaar komt!

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Arrangement: Een weekend weg met je collega’s in Eindhoven 

Moordende deadlines, doelstellingen die gehaald moeten worden en de druk die dat met zich meebrengt: het kan je soms even boven het hoofd groeien. De opdrachtgever wacht niet, maar jij hebt ook even een time out nodig. Even het werk laten voor wat het is en je ontspanning pakken. Tijdens dit weekendarrangement combineer je het één met het ander. Het zakelijke gedeelte komt samen met de ontspanning die ook zo ontzettend nodig is. Het werk is dit weekend weg even niet het belangrijkste. Dit weekend draait vooral om het gezellig samen zijn met collega's. Hoe actief je dit weekendarrangement wilt maken laten we volledig aan jullie over. Wij bieden een brede verscheidenheid aan activiteiten aan. Geniet bijvoorbeeld van een spannend dinerspel, een ontspannen rondvaart over de wateren in en rond Eindhoven, een gezellige quiz of een actief stadsspel.

Wat kun je verwachten tijdens dit weekendarrangement voor bedrijven in Eindhoven?

Hoe dit weekend in Eindhoven er uit gaat zien kunnen jullie geheel naar eigen wens invullen. Je kunt het zo druk, zo rustig, zo spannend of zo ontspannend maken als je maar wilt. Teambuilding en een fijne tijd met elkaar hebben zijn de belangrijkste ingrediënten van dit weekendarrangement in Eindhoven. Speel bijvoorbeeld op vrijdagavond een spannend en uitdagend dinerspel naar keuze.

Na die fijne eerste avond gaan jullie door naar het hotel voor een goede nachtrust. Al kun je natuurlijk ook nog even een afzakkertje halen in een van de vele gezellige cafés op of rond het Stratumseind. Houd er wel rekening mee dat er zaterdagochtend misschien een zakelijke bijeenkomst gepland staat. Die bijeenkomst kan plaatsvinden in een vergaderruimte van het hotel, in een horecalocatie of op een zelfgekozen locatie.

Na een ochtend vergaderen of een workshop ben je vast toe aan wat frisse lucht, een goede lunch en een leuk stadsspel. We bieden een ruime keuze aan stadsspellen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Monopoly Streets’, ‘City Escape’ of ‘Wie is de Mol’ in combinatie met diner en borrel. Maar wellicht is er behoefte aan een luchtige invulling van de avond zoals het spelen van een gezellige quiz in, uiteraard ook in combinatie met diner en borrel. It’s up to you! Dit weekendarrangement in Eindhoven is geheel naar wens samen te stellen! 

Offerteaanvraag

Alle wensen zijn bespreekbaar om een onvergetelijk weekendarrangement in Eindhoven voor jouw bedrijf te organiseren. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit arrangement wordt behalve in Eindhoven ook aangeboden in andere grote steden zoals Breda, Den Bosch en Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting 
 • Vergaderlocatie 
 • Beeld- en spelmaterialen 
 • Professionele spelleider 
 • Ontbijt en/of lunch 
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 25 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 492 beoordelingen klanten vertellen