Voorjaarsuitjes in Eindhoven

Tijdens de lente komt het zonnetje weer vaker tevoorschijn en dan wil je lekker buiten zijn! Wil jij een bedrijfsuitje in Eindhoven boeken in het voorjaar?  Tijdens een outdoor bedrijfsuitje kun je lekker genieten van de mooie straatjes en parken van Eindhoven. Op deze pagina geven wij onze favoriete outdoor voorjaarsuitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel, een sportief bedrijfsuitje in ene van de vele parken of ga je liever voor een ontspannende stadswandeling met gids? Bekijk ons aanbod van verschillende outdoor bedrijfsuitjes in Eindhoven en laat je inspireren!

Organiseer een bedrijfsuitje in het voorjaar in Eindhoven

Ben je op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje in Eindhoven? Nu de lente is begonnen is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht samen met je collega’s. Maak jouw team sterker, hechter en energieker tijdens een van onze teambuilding activiteiten in het centrum van Eindhoven of bij jullie eigen locatie. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een diner in een gezellige horecalocatie? Of wil je graag dat iedereen met een gevulde maag begint aan de middag met een lekkere uitgebreide lunch vooraf? Laat je ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Eindhoven organiseren het graag voor je! Klik op de contact button hieronder.

onze top 3 voorjaarsuitjes

Het is weer tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Eindhoven. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Onze stadsspellen zijn actief, maar niet sportief. Je wandelt tijdens een stadsspel ongeveer een afstand van 5 km in 2,5 uur.

Escape city in Eindhoven

Escape City is een uitdagend en actief bedrijfsuitje in het centrum van Eindhoven, waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Eindhovense pleinen, steegjes en straatjes? Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect uitje voor teambuilding!

Geheimen van Eindhoven

Eindhoven is een stad vol met onontdekte parels. Wat is het verhaal achter het EvoluonHoe noemen jongeren hun stad tegenwoordig in straattaal? Ontdek alle geheimen tijdens dit typisch Eindhovense bedrijfsuitje. Jullie zullen bijzondere vragen en opdrachten moeten vervullen, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Op deze manier maakt elk team kennis met onze prachtige stad en natuurlijk met elkaar. Samenwerken is tijdens dit bedrijfsuitje erg belangrijk.  

Be smart Eindhoven citygame

De BE SMART citygame is een bedrijfsuitje in Eindhoven met eigen thema. Elkaar uitdagen, lef tonen, communicatie en samenwerking: dat is waar het om gaat tijdens deze actieve recruitment game in Eindhoven. Daag de concurrentie uit en zorg dat jouw team als eerste finisht. Tijdens het spel maak je een wandeling door het mooie centrum van de Lichtstad.  Geniet van de mooie en karakteristieke stadsgezichten van de Lichtstad, maar blijf scherp op het spel.

bedrijfsuitjes in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in het voorjaar in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
 niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in het voorjaar en de zomer en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Walking Dinner in Eindhoven

Het personeelsuitje Walking Dinner in Eindhoven is een combinatie van een heerlijke stadswandeling met tussendoor een gezellig diner! Samen met je collega’s maak je onder begeleiding van onze stadsgids heerlijke wandelingen door het veelzijdige Eindhoven. Tussen de wandelingen door geniet je van een heerlijk driegangendiner in twee verschillende restaurants. De perfecte combinatie van actief bezig zijn en culinair genieten.

Monopoly streets stadsspel

Het Monopoly Streets stadsspel in Eindhoven is een game waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Eindhoven te bemachtigen. Wie weet zijn jullie straks trotse bezitters van het Centraal Station of het Van Abbe Museum. Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jullie in de gevangenis? 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen