Zomer uitjes in Eindhoven

Tijdens de zomer komt het zonnetje steeds vaker tevoorschijn en dan wil je lekker buiten zijn met je collega’s! Wil jij een bedrijfsuitje in Eindhoven boeken tijdens de zomermaanden? Geniet van de mooie volle straten en groene parken in Eindhoven tijdens een bedrijfsuitje in de zomer. Op deze pagina geven wij onze favoriete outdoor zomeruitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel, een sportief bedrijfsuitje in het park of ga je liever voor een ontspannende rondvaart? Ontdek onze zomeruitjes in Eindhoven op deze pagina.

een outdoor bedrijfsuitje organiseren in Eindhoven

Ben je bezig met de organisatie van een bedrijfsuitje in Eindhoven? Kies voor een outdoor bedrijfsuitje in de zomer! Met een outdoor teambuilding activiteit maak je jouw team sterker, hechter en energieker. Door lekker naar buiten te gaan met elkaar en actief bezig te zijn ontdek je weer allemaal nieuwe dingen. Geniet van de omgeving, het spel en je collega’s tijdens onze uitdagende stadsspellen in Eindhoven. Wil je een stadsspel combineren met een diner in een gezellige horecalocatie? Laat ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Eindhoven organiseren het graag voor je!

onze top 3 zomer uitjes in Eindhoven

Het is de hoogste tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Eindhoven. Geniet van de warme zomer zon in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst tijdens een stadsspel. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km door het centrum van Eindhoven.

Escape city in Eindhoven

Escape City is een uitdagend en actief bedrijfsuitje in het centrum van Eindhoven, waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Eindhovense pleinen, steegjes en straatjes? Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect uitje voor teambuilding!

Geheimen van Eindhoven

Eindhoven zit vol met onontdekte parels. Waarom wordt Eindhoven eigenlijk de Lichtstad genoemd? Wat is het verhaal achter het Evoluon? Ontdek alle geheimen van Eindhoven tijdens dit typisch Eindhovense bedrijfsuitje. Jullie zullen bijzondere vragen en opdrachten moeten vervullen, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Op deze manier maakt elk team kennis met onze prachtige stad en natuurlijk met elkaar. Samenwerken is tijdens dit bedrijfsuitje erg belangrijk.  

Be smart Eindhoven citygame

Deze digitale op maat gemaakte citygame is ideaal als je interactief wil teambuilden en op een unieke manier kennis wil maken met al het moois dat Eindhoven te bieden heeft. Elk team gaat op pad met een plattegrond van de stad en een smartphone met daarop de door ons ontwikkelde app “BE SMART”. Via verschillende uitdagende opdrachten verkennen jullie de stad, maar op de meest onverwachte momenten kan er een ander team opduiken om de strijd met jullie aan te gaan. 

Zomer uitjes in Eindhoven

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in de zomer in Eindhoven? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte zomerse teamuitje in Eindhoven te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer zomer uitjes in Eindhoven

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol
niet? In samenwerking met de makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in de zomer en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking, maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Ontdek het tijdens Wie is de Mol…

Win voor de voedselbank

Kan je niet tegen je verlies of ben je het gewoon niet zo gewend? Tijdens dit zomerse stadsspel in Eindhoven zijn er alleen maar winnaars. Tijdens Win voor de Voedselbank in Eindhoven voer je in teams diverse opdrachten uit die in het teken staan van de Voedselbank. De opdrachten variëren van kennisvragen en foto- en video-opdrachten tot het ontraadselen van codes en raadsels. Wij doneren na afloop €5 per deelnemer aan de Voedselbank.

Monopoly streets stadsspel

Het Monopoly Streets stadsspel in Eindhoven is een game waarbij alles draait om macht, vastgoed, geld, teambuilding en strijd. Je gaat samen met je teamgenoten proberen de grootste en bekendste gebouwen en straten van Eindhoven te bemachtigen. Wie weet zijn jullie straks trotse bezitters van het Philips Museum of Stratumseind. Eindig je als vastgoedmakelaar of belanden jullie in de gevangenis? 

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen