Bedrijfsfeest Machtig Marrakech – 1001 nachten Eindhoven

» Uitje » Bedrijfsfeest-machtig-marrakech-1001-nachten-eindhoven

arrangement bedrijfsfeest

Tijdens dit personeelsfeest ben opeens in magisch Marrakech. En daar hoef je niet eens voor te reizen! Op deze avond wordt een locatie in Eindhoven omgetoverd tot het sprookjesachtige Marrakech. Van de aankleding, de heerlijke hapjes, drankjes tot het live entertainment, wij zorgen voor een spetterend bedrijfsfeest! 

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Van Lichtstad Eindhoven naar de Medina in Marrakech!

Tijdens dit zeer bijzondere personeelsuitje waan je je voor één avond even in een sprookje van Duizend-en-een-nacht. Van Stratumseind in Eindhoven naar de Medina in Marrakech is tijdens dit personeelsuitje slechts een kleine stap. Terwijl buiten onze Medina het leven in Eindhoven z’n normale gang gaat, zullen jij en je collega’s je deze avond helemaal in Marrakech wanen! Denk hierbij aan smalle steegjes, kleurrijke kraampjes, heerlijke hapjes en drankjes, de muziek en buikdanseressen.

Wat kun je verwachten tijdens het bedrijfsfeest Machtig Marrakech?

De deelnemers worden welkom geheten op een locatie in het bruisende centrum van Eindhoven, maar als je eenmaal binnen bent ben je dat heel snel vergeten. Van het ene op het andere moment sta je namelijk in de Rode Stad, zoals één van de vele bijnamen van Marrakech luidt. Marrakech is fameus om het heerlijke eten, gastvrijheid en heel veel kleur! Bij aankomst krijgen jij en je collega’s een warm welkom door de Sultan en zijn harem. Bij binnenkomst krijgen jij en je collega’s een drankje aangeboden en dan kunnen jullie alle indrukken rustig op je in laten werken. Onze chefs bereiden een heerlijk diner en er staat een uitgebreid drankassortiment tot jullie beschikking. Geniet van al het heerlijks en ondertussen vermaken de marktlui jou en je collega’s met bijzondere acts.

Na het diner is er ruim de tijd om te ontdekken wat Marrakech jou allemaal te bieden heeft. Gaat de waarzegster jouw toekomst voorspellen? Of ben jij die dappere collega die op de foto gaat met de buikdanseres en haar reuzenpython? Doe mee met een les buikdansen en verras je collega's met jouw danstalenten! Niks is te gek tijdens het bijzondere personeelsfeest Machtig Marrakech in Eindhoven! 

Even bijkomen van de hectiek op het grote plein en lekker ontspannen? Pak dan even je rust op een Oosters hemelbed vol met zachte kussens, terwijl je geniet van een heerlijk kopje Marokkaanse appelthee. Het gezellige en warme kaarslicht laat je ontspannen zodat je even later weer helemaal fris en fruitig bent. Geniet van alles wat Machtig Marrakech jou en je collega’s te bieden heeft!

Offerteaanvraag

 Dit bedrijfsfeest is geheel op maat samen te stellen en kan plaatsvinden op een door ons gekozen locatie, maar als jullie zelf een toplocatie hebben is dat natuurlijk ook bespreekbaar! Interesse om zo’n bijzondere avond voor je personeel te organiseren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit personeelsuitje is behalve in Eindhoven ook te boeken in andere grote steden zoals Den Bosch, Breda en Utrecht.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Uitnodigingen in stijl
 • Fotograaf
 • Aankleding van locatie
 • Entertainment
 • Licht en geluid
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Diner of buffet
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 492 beoordelingen klanten vertellen