Summer Dream Party in Eindhoven

» Uitje » Summer-dream-party-wit-is-it-in-eindhoven

bedrijfsfeest

Je kent het wel: buiten is het druilerig Hollands weer en je dagdroomt dat je op een tropisch strand zit met een cocktail in je handen. Dan is de Summer Dream Party in Eindhoven het perfecte personeelsfeest om die dagdroom uit te laten komen! Met het personeelsfeest Summer Dream Party verkeer je even een avond in tropische sferen!

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

De zon schijnt tijdens het bedrijfsfeest Summer Dream Party in Eindhoven!

Welk seizoen het in Nederland ook is: tijdens het themafeest Summer Dream Party in Eindhoven schijnt de zon altijd! Dans, drink en eet met je collega’s in een tropische sfeer. Een ongedwongen en vrolijk personeelsuitje, waarbij jullie elkaar eens in een heel andere setting leren kennen. Koppel een thema aan de avond zoals een dresscode, een filmthema of een warme plek op de aardbol! Gratis suggestie van ons voor dit tropische feest in Eindhoven: Los Eindjeles Beach!

Wat kun je verwachten tijdens de Summer Dream Party in Eindhoven?

Dit bedrijfsuitje in Eindhoven wordt helemaal naar wens samengesteld en door ons georganiseerd. De locatie, styling, hapjes en alles er nog meer bij komt kijken: daar hoeven jullie niet over na te denken! Jij en je collega’s worden verwelkomd in een gezellige horecalocatie in het centrum van Eindhoven. De tropische klanken komen je tegemoet en de eerste welkomstdrankjes staan al klaar. Jullie worden begeleid naar The White Lounge waar een heerlijk dinerbuffet klaarstaat. Zo heb je ook even lekker de tijd om gezellig bij te praten met je collega’s. Wanneer eenieder zich het eten en de drankjes goed heeft laten smaken, neemt de live-DJ de avond over en dan mag er natuurlijk gedanst worden! De DJ en diverse live acts zullen voor een geweldige sfeer zorgen! Laat je meevoeren door de heerlijke muziek en laat je heupen soepel swingen! Ben je klaar met dansen en wil je gewoon even relaxed zitten onder het genot van een drankje? Ontspan je lekker in de White Lounge. We halen alles uit de kast om jouw en je collega’s een onvergetelijke avond te bezorgen!

Offerteaanvraag

Dit personeelsuitje in Eindhoven wordt volledig naar jullie wensen samengesteld. Heb je zelf een locatie, een bepaalde DJ of artiest in gedachten? Of wil je de avond zelf aankleden? Alles is bespreekbaar want het is tenslotte jullie avond! We kunnen ook samen locaties bezoeken en meedenken over het menu. Interesse in dit gezellige tropische bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Behalve in Eindhoven bieden wij dit uitje ook aan in andere grote steden van Nederland zoals Breda, Den Bosch en Utrecht.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Aankleding
 • Fotograaf
 • Entertainment
 • DJ / Live muziek
 • Onbeperkt Hollandse bar
 • Dinerbuffet en hapjes
Prijs & Details

Vanaf 75 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen