Vergaderen en Stadsspel in Eindhoven

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-eindhoven

arrangement teambuilding

Werk en ontspanning vloeien als één geheel samen tijdens dit dag arrangement in Eindhoven. De dag start met vergaderingen en workshops. In de middag is er een activiteit met alle deelnemers in de gezellige binnenstad van Eindhoven. Wij bieden een ruime keuze aan uitdagende en actieve stadsspellen.

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

Dag arrangement met plezier en vertier in Eindhoven!

Na het zakelijke ochtendprogramma klappen we de laptops dicht en dan switchen we de knop om naar het ontspannende gedeelte van de dag. Na een ochtend vol PowerPointpresentaties, luisteren naar nieuwe plannen, te behalen doelstellingen en toespraken van het management, ben je zeker toe aan een middagje stoom afblazen. We gaan eerst uitgebreid lunchen en daarna kan de middag naar wens worden ingevuld. Dat kan bijvoorbeeld met een uitdagend stadsspel zoals bijvoorbeeld Wie is de Mol, Escape City of het Monopoly Streets stadsspel. Dat zijn actieve stadsspellen waarbij je in teams met het volbrengen van opdrachten strijdt voor de zege. Wil je liever een indoor activiteit doen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om de altijd gezellige Pubquiz te spelen met je collega’s.

Wat kun je verwachten van deze dag in Eindhoven?

De dag begint met een zakelijk gedeelte. Een vergadering, een workshop of een presentatie. Deze bijeenkomst kan plaatsvinden op een zelfgekozen locatie, maar bijvoorbeeld ook in een horecalocatie in Eindhoven, waar we een aparte ruimte kunnen reserveren. Na de formele eerste helft van de dag is het tijd voor een uitgebreide lunch als voorbereiding op de ontspannende tweede helft. Zo beginnen de deelnemers met een goed gevulde maag aan het recreatieve gedeelte van de dag!

Als iedereen opgeladen is na de lunch, legt de spelleider de gekozen spelactiviteit uit. Hoe spannend of hoe ontspannend je de dag wil invullen laten we helemaal aan jullie. Het arrangement is ook uit te breiden met een diner of een borrel. Alle wensen zijn bespreekbaar om deze dag in Lichtstad Eindhoven tot een onvergetelijk bedrijfsuitje voor jou en je collega’s te maken!

Offerteaanvraag

Heb je interesse in dit arrangement waarbij het nuttige met het aangename wordt gecombineerd? Neem dan contact met ons op! Behalve in Eindhoven is dit arrangement ook te boeken in andere grote steden als Breda, Utrecht en Den Bosch.

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Vergaderlocatie  
 • Lunch   
 • Mini-versnapering voor onderweg  
 • Gratis poncho's bij minder goed weer  
 • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit  
 • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

040 – 760 00 84

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen